Want your
own Fotopage?






 
Liyana's curtain FotoPage
curtain, langsir
By: Liyana Ishak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 21-Apr-2010 11:07 Email | Share | | Bookmark
10 Pilihan Kepala Langsir

 
10 pilihan kepala langsir yg pastinya memenuhi keperluan anda, atau pilih shj pakej yg di bawah :

A) Pakej jahitan 3 bilik tidur :

RM 140*(tingkap)

Day curtain + Night Curtain + Pita percuma + Pengikat langsir


B ) Pakej jahitan rumah teres setingkat ;

RM 250 *(tingkap+ sliding door)

Day curtain + Night Curtain + pita percuma + Pengikat langsir


Hubungi Liyana 017-7959387

* tertakluk kepada T&C.


Thursday, 15-Apr-2010 16:08 Email | Share | | Bookmark
KELAS JAHITAN LANGSIR

salam semua,

hye saya bercadang ingin membuat kelas jahitan, kepada yang berminat boleh hubungi saya ok. kalu ada yang ingin menempah langsir utk raya sila buat dgn kadar segera kerana bln 7 tempahan ditutup.

Mari tempah langsir cantik pastinya berbaloi2!!!

liyana : 017-7959387


Monday, 12-Apr-2010 09:22 Email | Share | | Bookmark
Cuci mata

 
 
 
Antara pattern2 (gambar hiasan) yang boleh saya jahitkan. Nak tahu lebih detail boleh call saya


Tuesday, 6-Apr-2010 06:47 Email | Share | | Bookmark
Apa yang anda patut tahu..

 
Good day semua,

post kali ni saya nak bagi info apa yang perlu anda buat sebelum menempah langsir.. pertama sekali kalu takde railling curtain kenalah pasang dahulu ye.. kalu yang tak tahu rupa railing tu kat atas ni ada gambarnya. railling ni harganya dlm RM4.5-RM5 sekaki. boleh dptkan dari kedai menjual barangan pertukangan/hardware.

Kenapa ada 3 railling?

Sebenarnya nak pasang 2 pun boleh nak pasng 1 pun boleh, railling yang first utk night curtain,second utk day curtain and third utk hiasan tambahan cth nak buat scallop. Terpulang pada keperluan anda. biasanya pemasangan dibuat 3-4 inci dari aras atas tingkap.

Dh pasang?

ambil ukuran lebar railling dan rekodkan..

1.utk tingkap yang menggunakn 1 rail ukuran lebar tingkap ditambah 1"
2.jika tingkap menggunakn 2 rail, lebar tingkap ditambah 6" ( kiri 3' dan kanan 3")
3.jika tingkap menggunakn 3 rail ukuran lebar tingkap ditambah 12' (6" kiri dan 6" kanan)
Tujuannya adlh utk menutup railling pertama sehingga yang terakhir supaya kelihatan kemas.

Berapa pula ukuran pjg langsir?

Labuh yang cantik adlh dari railling sehingga ke paras lantai.. walaubagaimanapun ukuran labuh langsir bergantung pada kesukaan anda..

Ukuran biasa untuk tingkap:
Satu panel 25"
Dua panel 52"
Tiga panel 76"

Harap dpt membantu..

Liyana : 017-7959387
Email : liyanaishak.curtain@gmail.com



Monday, 5-Apr-2010 14:48 Email | Share | | Bookmark
Tempahan langsir dibuka!!

 
 
Bagi yang berminat utk menempah langsir dgn saya jgn malu jgn segan anda boleh menghubungi saya. kalu tak sure berapa kain yang diperlukan insyaalllah saya boleh membantu.. lagi gambar langsir utk tatapan semua.. gambar langsir ini bukan hak milik saya. Sekadar inspirasi bagi mereka yang tercari2 design yang yang bersesuian.. Saya sendiri sdg mengumpulkan material dari saya sendiri utk tatapan semua.. Tungguu....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net